världens bästa jobb!

Hej på er!

Toppen väder ute, underbart! Nu en körlektion och en trevlig fika senare är jag hemma. Sitter och kikar igenom olika grossister inför kommande produkter till hemsidan. Amerikanska Bobby Brown samt svenska märket colour & Harmony är båda intressanta! Har en del planer på att ta in hudvård och alternativt även parfymer till hösten. Parfymen kommer i så fall bli helt från eget märke. Spännade och roligt höst för företaget med andra ord!Vi får se vad som händer.  Snygga skor och tunna strumpbyxor funkar en dag som denna! Dessa med stora bokstäver kommer från gina T.

För kreativitetens skull

Jag har klarat mig från all typ av sjukdom en så länge, skönt! Tim ligger fortfarande sjuk och det är ju nästan alltid så att par blir sjuka tillsammans, i allafall brukar det vara så för oss. Vi kan liksom inte låta bli att pussas lite trots hosta, halsont och allt vad det nu kan vara.

Hur som helst har jag haft en bra produktiv dag i dag! Hann till och med träna innan lunchen, inte helt fel! När jag sitter på bussen hem brukar jag passa på att låta tankarna vandra på egen hand en stund. Nu har jag kommit på mina två nästa större steg inom mitt företag. Sommarplaner! Att jobba med färg och form på olika sätt sätter verkligen igång produktivitetetn, alla borde driva eget bara för kreativitetes skull. Vilken tankeverksamhet man får!Sådana här sitter jag och reder ut med jämna mellanrum. Vem var vem, vad jobbade hon/han med? Vad kan de erbjuda mig och hur kan vi erbjuda varandra eventuelle sammarbeten?

Minnen från mig

Fast jag längtar så otroligt till sommaren, ledighet med familj och vänner, sol, uteserveringarna, frihet och så mycket mer kan jag inte sluta tänka på det här!
Över nyår hade jag världens bästa gäng med mig upp till Åre! Helst fantastisk nyårsvecka!Åre fjäälby är liten, vacker och pitoresk med en blandning av allt från Hemboder till stora Fillipa K butiker! Finns även så otroligt många mysiga fik, bra om man inte är ett jätte fan av skidor.Bild från åre Bageri, utan tvekan byns bästa. Inte sämre att man har kanon sällskap på plats också.Halva fikastuden gick åt till att prata om just fikat! Jag har aldrig druckit en sådan god latte. Nu blir jag besviken var och varannan gång jag är ute på fik, inget är som Åre latten!Sen var själva nyår helt toppen! Vi åt tre rätters middag och avslutade med skumpa och bus ute i snön medan vi tittade på raketer. Sen hade vi ju såklart......Nyårspussen! Jag älskar dig min prins ♥

Nu ska vi se fram emot resten av året istället för att prata minnen, men det är viktigt att minnas. Minnas varför vi gör vissa saker, umgås med vissa människor och lägger vår dyrbara tid på vissa saker här i livet..