Årets sista dag

Åh det är så skönt att bara dra runt här i tjocksockor och långkalsonger på. Jag går mest runt och lyfter på gardinerna kikar ut på allt det kala vita och njuter av att det är så varm och skönt här inne.  

Ikväll firar vi Nyårsafton med god mathär i stugan och sedan en utgång till någon roligt ställe nere i byn! Men först ska jag och syrran dricka en kopp te i soffan och pröva bastun innan alla svettiga och trötta killar kommer hem från skidbacken och ockuperar badrummen!  

 

 

 

Här får man vara envis

Fösta dagen i backen idag och det gick inte alls bra. Jag är alldeles för rädd att ramla och slå mig, alldeles för tjurskallig och envis för att försöka mer än en gång. Allt ska klaffa direkt. Dålig egenskap i dessa förhållanden må jag säga. Imorgon har jag i alla fall bokat in privatlektioner. Nu jädrar ska jag bli duktig! Se upp i backen!

Under tiden sysselsätta jag mig med annat härligt semstergöra. Så som att ligga på soffan och läsa bra böcker eller gå en sväng bland fjällen och knäppa vackra bilder ute på naturen. Naturen är verkligen storslagen i Sverige, speciellt när man kommer lite högre upp i landet. Allt är så fint och fridfullt här.  

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Vemdalen

 
Nu är vi framme! Så skönt. Det tog verkligen hela dagen att köra hit men visst är det värt det, all gånger om. Stugan är hur fin som helst, precis som resten av den lilla stugbyn vi bor i och backarna ser helt underbara ut nu på kvällen, lysande vita och upplysta av lampor. Åh vad jag ser fram emot morgondagens första åk! Nu hoppas vi bara på några fler minusgrader och strålande sol förstås! Hoppas ni får en lika fräsigt nyår som jag får.