Öppna upp ditt fönster

 
Jag har pysslat i vardagsrummet idag och i och med det blev det lite uppiffat i fönstren också. Här har vi det ena. Blomman är så vacker! Stor, rosa och näst intill doftfri. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter nu på rak arm. Men det är säker ett vackert namn. Blommor brukar ju ha det. Och förutom att de ofta bär vackra namn är de också världens bästa inredningsdetalj! Det har jag hävdat länge. Inget hem känns riktigt levande utan dem och de gör verkligen underverk och lyfter alla rum oavsett inredningsstil!
 
 
 
I vårt vardagsrums fönster står inte bara saker som är vackra att vila ögat på utan för oss även betydelsefulla! Den här giraffen snidat ur trä och målad köpte vi i Sydafrika. Vår andra resa tillsammans. Den första resan var Paris.. Vi lärde oss så otroligt mycket under de få veckor vi spenderade i Afrika och oj vad glad och tacksam jag är att vi gjorde den resan! Giraffen är köpt av en torghandlare som sålde prydnader och trädgårdskreationer vid vägar och populära turiststråk. Just den här giraffen är köpt bara en stenkast ifrån där vi funderade på att hoppa Bungy jump mellan två klipphällar. Ni kan tänka er att han väcker minnen!
 
 
Som ni ser är inte vårt fönster särskillt höstfärgs inspererat i år. Saken är den att vi köpte så mycket fint i sommras i inredningsväg då vi trodde att flytten hit skulle bli klar rätt mycket tidigare. Så blev det inte och nu sitter vi är med ljus likande soleroglassar, färgstarka blommor och prydnader i klara glada färger. Rätt så nöjda med andra ord. 

Kommentera här: