Eftermiddagsplaner

Rösten från dagens sommarpratare hörs på låg volym i bakgrunden, solen steker in genom ett öppet fönster och nere på gatan spelar och sjunger ett gäng gatumusikanter. Det är något av det finaste med sommaren. Att allt blir så levande igen! Människor sjunger, djur kommer fram ur sina iden och naturen står i full blom. Det är makalöst vackert och en ynnest att bara få vara mitt i allt det här sorlet av liv.

Om ett par timmar ska jag lämna kontoret för idag och traska iväg på loppis. Vi behöver ett nytt soffbord och nu mer tittar jag alltid på loppis när vi ska köpa möbler före jag tittar i affärer med nyproducerade varor. Känns fint i både hjärtat och plånboklen. När jag kommer hem är planen att möblera om och stöka lite i vårt vardagsrum. Rummet är ju relativt nyrenoverat från vår sida så i nuläget är det bara tavlor, mattor och lite annan pimp och fix som behövs. Ett ystert kvällsnöje minst sagt!

Ja det är mina kvällsplaner det! Och ut och springa också förresten. Icke att förglömma. Ut på en löprunda i kvällssolen med reprisen från någon gammal sommarpratare i öronen får det bli. Och är ett utmärkt göromål för att samla energi till ovanstående förstås!

 

 
 

Kommentarer:

1 Nelly:

Det låter som trevliga planer :)

Kommentera här: